Συχνές Ερωτήσεις σχετικά με τα προγράμματα Mobile Loyalty


Πραγματικά, δεν χρειάζεται. Υπάρχουν αρκετά πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, καθώς και η δυνατότητα να ανεβάσετε αυτές που έχετε σχεδιάσει εσείς.

Όχι, δεν θα χρειαστεί ποτέ να δημιουργήσετε ή να ανεβάσετε κωδικούς. Το κάνουμε εμείς για εσάς.

Φυσικά, απλά εισάγετε το .csv ή το .txt αρχείο με τους κωδικούς σας και εμείς θα φροντίσουμε να αποδίδεται ένας μοναδικός κωδικός από τη λίστα σας σε κάθε Loyalty Card που δημιουργείται.

QR Code, Aztec, PDF417, Code 39, Code128. Δείτε τους υποστηριζόμενους τύπους barcode πατώντας εδώ.

Εάν έχετε ήδη έναν υπολογιστή και σύνδεση στο internet, τότε ίσως να χρειαστείτε ένα barcode scanner, διαφορετικά μπορείτε απλά να πληκτρολογείτε τους κωδικούς των καρτών χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας. Θυμηθείτε ότι υπάρχει μια εκπληκτική εφαρμογή για iOS/Android smartphones και tablets, που θα σας βοηθήσει να σκανάρετε τις κάρτες και να πιστώσετε ή να εξαργυρώσετε πόντους με ασφάλεια.

Όλες οι συσκευές κινητού τηλεφώνου μπορούν λάβουν Mobile Loyalty Cards, καθώς οι κάρτες μπορούν να σταλούν είτε σαν απλά SMS είτε σαν εικόνες/multimedia μηνύματα.

Μην ανησυχείτε! Τα δεδομένα μεταφέρονται μέσω HTTPS και είναι κρυπτογραφημένα με ασφάλεια.

Tο scanner license είναι ένα κωδικός πρόσβασης που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να ενεργοποιήσετε το μηχανισμό για το σκανάρισμα, την πίστωση και την εξαργύρωση πόντων στις Mobile Loyalty Cards, ώστε να γνωρίζετε το σημείο της συναλλαγής για κάθε πρόγραμμα Mobile Loyalty.

Εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα υπολογιστή με σύνδεση στο internet, με ή χωρίς συσκευή scanner, πραγματικά δεν είναι απαραίτητο.